ProbotanicProbotanic proizvodi su potpuno biljni proizvodi. Skorija naučna istraživanja potvrdjuju njihovu medicinsku upotrebu i lekovitost. Posebnu pažnju smo posvetili istraživanjima za ulje od divljeg origana i ulje crnog kumina. Osim njih, nudimo i ulje od košpica kajsija, ulje muskatnog oraha, divlje žalfije, semena peršuna itd. Svaki proizvod iz Probotanic kolekcije je pažljivo biran i sa razlogom se nalazi u našoj ponudi.

Pogledaj proizvode…

Ogrlice za bebeBeba je nervozna i plače?‎ Ćilibarske ogrlice olakšavaju bolno nicanje zubića i jačaju imunitet beba i dece.
Ogrlice za odrasle od prirodnog baltičkog ćilibara, osim što predivno izgledaju, mogu olakšati brojne zdravstvene probleme kao što su nepravilan rad štitne žlezde, nesanicu, pojačanu nervozu, učestale bolove u grudima i mišićima, regulišu hormonski status.

Pogledaj proizvode…

Zdravo slatkoZdravo slatko je potpuno prirodni zaslađivač sa 0 kalorija, 0 ugljenih hidrata, 0 glikemijskim indeksom, bez glutena. Odličnog ukusa i potpuno prirodan, pruža beskrajne mogućnosti za upotrebu. Dodajte slast vašoj omiljenoj hrani i piću. Zdravo Slatko se pravi od najkvalitetnijeg lišća biljke Stevia rebaudiana – ekstrakcijom prirodne slasti, bez dodavanja alkohola, aditiva i hemikalija.

Pogledaj proizvode…