O nama – Baltik Junior

Baltik Junior je vodeća kompanija u Srbiji, čija je delatnost proizvodnja i prerada prirodno-biljnih, dijetetskih, kozmetičko-higijenskih i drugih proizvoda iz oblasti fitoterapije, farmaceutike i zdravstva.
Baltik Junior d.o.o Beograd, osnovan je 2008. godine, sa sedištem u Beogradu. Prisutni smo na tržištima u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Sloveniji i Crnoj Gori.

MISIJA I VREDNOSTI

Misija kompanije je da ponudi jedinstvene prirodne, biljne i zdrave proizvode, koji će pomoći ljudima u održavanju zdravijeg i srećnijeg života. Kompanija kontinuirano ulaže u inovativnost ponude na tržištu, odnosno zadovoljstvo korisnika, a putem svojih proizvoda pomaže ljudima da pozitivno utiču na kvalitetan život i životne navike.
Ključne vrednosti kompanije Baltik Junior ogledaju se u održivom upravljanju i izvršavanju društvene i etičke odgovornosti, kvalitetu proizvoda, dostupnosti, odnosno uzajamnom poverenju prema kupcima i poslovnim partnerima.

SERTIFIKATI I ATESTI

Odgovornost u poslovanju kompanije pokazuje se u primeni najviših standarda i sertifikata, koji ulivaju poverenje partnerima u zdravstvenom sistemu, dobavljačima, potrošačima i potencijalnim saradnicima.

Baltik Junior poseduje sertifikate HACCP, ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, HALAL i sertifikate za Organsku proizvodnju, koji su priznati u zemljama EU, SAD i Srbije.

 

SERBIA ORGANICA ASSOCIATION Baltik Junior je član nacionalnog udruženja za razvoj organske proizvodnje “Serbia organica”.Serbia_Organica_Baltik_Junior EXCELLENT SME Baltik Junior doo dobitnik je priznanja “Excellent SME” od strane privredne komore Srbije.excellent-SME

 

BONITETNA IZVRSNOST

U skladu sa Bisnode internacionalnom metodologijom (www.bisnode.com), a na osnovu poslovnih rezultata, ostvarenih tokom 2013. i 2014. godine, kompanija zadovoljava kriterijume Bonitetne izvrsnosti, čime je ušla u grupu Bonitetne izvrsnosti – A i AA. Preduzeće Baltik Junior nalazi se među 2% najboljih privrednih subjekata u Srbiji.

Dobitnici smo Zlatne bonitetne izvrsnosti AAA za 2015, 216, 2017, 2018, 2019. god. Platinastu bonitetnu izvrsnost smo dobili za poslovnu 2020. godinu.


 

2016
2013 2014 aaa-srb-2016

 

HALAL SERTIFIKAT

Većina Probotanic proizvoda poseduje HALAL sertifikat, koji potvrđuje da su proizvodi proizvedeni i tretirani prema pravilima HALAL sertifikacije, odnosno prema pravilima muslimanske verske zajednice.

 

halal baltik-junior-halal-sertifit-2016-2017-th