Probotanic – Ulje divlje žalfije 20ml

1.420 RSD

Nema na zalihama

Nema na zalihama

Neto: 20ml.
Pakovanje: Staklena tamna bočica sa staklenom pipetom.
Lat. Salvia sclarea
Uz kupljeni proizvod dobija se i uputstvo za upotrebu.
Proizvedeno prema standardima ISO 9001:2008, HACCP i HALAL.

Šifra proizvoda: ULJEZALFIJA Kategorije: ,

Opis

Ulje divlje žalfije rešava problem depresije, nervoze, postnatalne depresije, anksioznih stanja. Poboljšava raspoloženje, vraća osećaj zadovoljstva. Korisno protiv stresa, nesanice i duboko ukorenjenih tenzija. Ulje divlje žalfije se preporučuje osobama koje imaju psihički disbalans.

 

• Rešava problem depresije, nervoze, postnatalne depresije, anksioznih stanja
• Poboljšava raspoloženje, vraća osećaj zadovoljstva
• Korisno protiv stresa, nesanice i duboko ukorenjenih tenzija
• Redukuje glavobolje i vrtoglavice
• Antispazmodičnom aktivnošću otklanja bolne grčeve u ledjima
• Deluje analgetički i relaksatorno na mišiće

IZUZETNO CENJENO ULJE

U srednjem veku Salvia sclarea je poznata kao „Oculus Cristi“ tj. „Oko Krista“ i bila je visoko cenjena medicinska biljka. Ulje divlje žalfije dobija se ekstrakcijom Salvia sclarea iz Labiatae familije u narodu poznate kao Clary – čisto kao oko. Providno do sivkasto žuto, esencijalno ulje divlje žalfije ima slatkast, koštunjav miris, pomalo biljni. Dobija se destilacijom na pari iz latica i lišća. Divlja žalfija raste na jugu Evrope.

POBOLJŠAVA RASPOLOŽENJE

Ulje divlje žalfije je veoma korisno za nervni sistem, naročito u slučajevima depresije, stresa, nesanice i duboko ukorenjenih tenzija. Dobar je tonik za bolne cikluse kod žena redukujući osećaj toplote, iritacije, glavobolje i vrtoglavice. Smanjuje bol u mišićima, reguliše digestivne probleme, probleme sa bubrezima itd. Najveća doborobit ovog ulja leži u njegovoj sposobnosti da umiri i poboljša raspoloženje. Ulje od divlje žalfije sadrži oko 50% Omega 3 tip ALA nezasićenih masnih kiselina i 50% drugih sastojaka, uključujući sve oblike vitamina A, kao i sve oblike vitamina B, što takođe uključuje i Q10. Ovo ulje je antibakterijsko, antiupalno i antioksidans.

Go to Top