Ulje lešnika 50ml – Rok: 26.9.2020.

708 RSD 495 RSD

Nema na zalihama

Nema na zalihama

Hladno cedjeno ulje.
Neto: 50ml
Staklena ambalaža sa kapaljkom.
Latin: Corylus Avellana

Prirodno, hranljivo, hladnoceđeno ulje dobijeno ceđenjem jezgra lešnika
Sadrži visok nivo vitamina E, B6, esencijalnih masnih kiselina, magnezijuma, gvožđa, selena
Daje tonus koži, hidrira i pospešuje regeneraciju
Koža ga lako upija i ne ostavlja masne tragove
Pogodno za negu kako suve i oštećene kože, tako i masne, kože sklone aknama
Pomaže čišćenje pora, reguliše izlučivanje sebuma
Ima efekat zatezanja koji čini da Vaša koža izgleda zdravije i bolje tonirana
Pogodno kao dodatak kremama i losionima za negu kože

Podarite najbolju negu Vašoj koži najboljim prirodnim uljima

Prirodno ulje lešnika dobijeno je ceđenjem jezgra lešnika. Definicija dobrog ulja za negu kože podrazumeva da se lako apsorbuje, ne ostavlja masne tragove na koži, sadrži visok procenat antioksidanasa, pomaže održavanju hidratacije i tonusa kože. Ulje lešnika ispunjava sve ove kriterijume. Veoma je bogato nezasićenim masnim kiselinama i koža ga brzo upija. Sadrži visoku koncentraciju vitamina B i E, bogato je antioksidansima i biljnim fenolima. Kada se utrlja u kožu, ulje lešnika ima efekat zatezanja koji čini da Vaša koža izgleda zdravije i bolje tonirano. Antioksidativni efekat vitamina E pomaže regeneraciji kože i prevazilaženju efekata starenja.

Masno ulje za masnu kožu

Za masnu kožu često je bolje koristiti biljno ulje nego neku manje masnu kremu koja može provocirati lučenje sebuma zbog emulgatora koje sadrže. Ulje lešnika je dobar emolijens ( omekšava kožu ) i koristi se za negu masne kože jer čisti i otpušava pore, sprečava zadržavanje sebuma i nastanak akni i naknadnih infekcija. Generalno, ulje lešnika koristi veliki broj ljudi kroz različite proizvode za negu kože zbog njegovih blagotvornih svojstava. Ako imate izbor, uvek odaberite potpuno prirodan proizvod koji ne sadrži alergene, konzervanse, hemijske supstance koje možu izazvati štetu na Vašoj koži.

Šifra proizvoda: ULJELESNIKA-1 Kategorija:

Opis

Probotanic Ulje lešnika se lako apsorbuje, ne ostavlja masne tragove na koži, sadrži visok procenat antioksidanasa, pomaže održavanju hidratacije i tonusa kože.