Probotanic – Ulje Lovorovog lista 20ml

Cena: 600 RSD

Neto: 20ml
Pakovanje: staklena ambalaža sa staklenom pipetom
Sastav: 100% čisto i prirodno esencijalno ulje lovorovog lista, nerazblaženo, bez aditiva i primesa
Latinski naziv: Laurus nobilis
Standardi: ISO 9001:2015 i HALAL

Product Description

Ulje lovorovog lista

Za spoljašnju upotrebu

  • Deluje analgetski i relaksantno na mišiće
  • Kod bolnih i otečenih zglobova
  • Dobro kod proširenih i bolnih vena, ispucalih kapilara
  • Inhalacijom olakšava iskašljavanje i disanje kod respiratornih oboljenja
  • Za negu masne kose i kože sklone aknama

Uputstvo za upotrebu : Inhalacija, topikalna primena razblaženog ulja lovora sa nekim baznim uljem, direktno utrljavanje 1 – 2 kapi ulja u predeo otečenih limfnih žlezda.

DODATNE INFORMACIJE

Ulje lovora je eterično ulje visoko kotirano u aromaterapiji zbog svoje jedinstvene strukture. Sadrži elemente gotovo svih hemijskih grupa koje se nalaze u sastavu eteričnih ulja. Rezultat tome je širok terapeutski spektar. U modernoj aromaterapiji koristi se kao antiseptik, ekspektorans, mukolitik, antireumatik, zbog antibakterijske i antivirusne aktivnosti. Eterično ulje lovora se može bezbedno koristiti kao podrška limfnom sistemu, posebno u stanjima stresa i oslabljenog imunog sistema. Podstiče cirkulaciju krvi i limfe. Ulje ima lepu aromu i odličan je dodatak formulama za artritis, bolove u mišićima, bolne i proširene vene i to ne samo zbog terapeutskog delovanja, već i zbog lepog ljutog, biljnog mirisa.

U kozmetici se može dodavati standardnim kremama i losionima za masnu kožu kao i šamponima za masnu kosu i kožu glave. Inhalacija male količine ulja lovora dovoljna je da ublaži smetnje disajnih puteva, smanji nadražajni kašalj i podstakne izbacivanje sluzi.