Probotanic – Ulje semena divlje šargarepe 10ml

1.820 RSD

Nema na zalihama

Nema na zalihama

Parna destilacija.
Neto: 10ml
Lat. Daucus carota
Uz kupljeni proizvod dobija se uputstvo za upotrebu.

Šifra proizvoda: ULJESARGAREPE Kategorije: ,

Opis

Ulje divlje šargarepe sadrži karotin i vitamin A, što je dobro za kosu, desni, zube kao i za vid. Odlično protiv gihta. Može vas preventivno zaštititi od molekularne degeneracije, seksualne slabosti, slabe probave, nekih oblika kancera i drugih problema vezanih uz starenje.
Ulje semena divlje šargarepe:

 

  • Pomaže u detoksikaciji i pročišćenju jetre i digestivnog sistema
  • Pomaže u borbi protiv žutice
  • Uklanja toksine kao što su mokraćna kiselina, urea, insekticidi, pesticidi i druge hemikalije
  • Korisno kod artritisa, gouta, edema, reumatizma, napada gihta
  • Protiv anoreksije
  • Pomaže u slučajevima dermatitisa, ekcema i svraba
  • Protiv gasova

 

 

DETOKSIKATOR JETRE

Ulje semena divlje šargarepe se dobija od Daucus carota iz Apiaceae familije, takodje poznate i kao divlja šargarepa ili biljka (lenta) Kraljice Ane. Ovo esencijalno ulje se pravi od semena divlje šargarepe i razlikuje se od ulja ploda pitome šargarepe, kada se šargarepa stavlja u neko od nosećih ulja. Ulje divlje šargarepe se najviše koristi kao detoksikator jetre i pomaže u borbi protiv žutice, dok u isto vreme čisti digestivni sistem i telo u celini. Veoma je korisno kod artritisa, gouta, edema, reumatizma i akumulacije toksina u mišićima i zglobovima. Pored ovoga, ojačava mukusne membrane u nosu, grlu i plućima, a pomaže i kod bronhitisa i gripa. Pojačava izlučivanje fluida iz tela i može biti korisno kod anoreksije. Dok revitališe i hrani kožu, pomaže i kod dermatitisa, ekcema i svraba.

VITAMIN A

Ulje divlje šargarepe sadrži karotin i vitamin A, što je dobro za kosu, desni, zube kao i za vid. Deluje i kao neverovatno jako, a potpuno prirodno kontraceptivno sredstvo. Može vas preventivno zaštititi od molekularne degeneracije, seksualne slabosti, slabe probave, nekih oblika kancera i drugih problema vezanih uz starenje. Ulje divlje šargarepe može pomoći izlečenju infekcija na koži, rana, pa čak i zaštititi od novih infekcija. Interno uzimano, ono efikasno pomaže izlečenju infekcije grla, usta, debelog creva, želuca, i mokraćnih kanala. Ovih nekoliko informacija su samo mali deo dobrobiti koje pruža ulje divlje šargarepe sa pravom nazvanim lentom kraljice Ane.

Go to Top