Ulje crnog kumina 250ml + GRATIS 50ml

Naručite 1 ulje crnog kumina od 250ml, dobićete gratis 50ml.

Kategorija:

Opis

Ulje crnog kumina 250ml + gratis 50ml

Hladno cedjeno.
Neto: 250ml
Staklena ambalaža sa dozatorom.
Latin: Nigella sativa
Organskog porekla, prema standardima EU, Srbije.
Proizvodeno prema principima ISO 9001:2008, HACCP i HALAL.

Ulje crnog kumina koristi se od davnih vremena u medicinske svrhe i kao dodatak ishrani.
U 2003, doktori u Saudijskoj Arabiji pokušali su da definišu farmakološka i toksikološka svojstva ulja crnog kumina. Oni su uspeli da dokažu da ulje crnog kumina snižava visok krvni pritisak, poboljšava cirkulaciju i snižava nivo holesterola i nivo šecera u krvi. Oni su utvrdili da je jedan od aktivnih sastojaka ulja crnog kumina Thymoquinon i ustanovili su da seme i ulje imaju antiinflamatorno, antialergijsko, analgetičko i antimikrobno delovanje.
Na Univerzitetu Misisipi Medicinskom centru u 2007, naučnici su istraživali efekte thymoquinona (ekstrahovanog iz semena crnog kumina) na kancerogene ćelije u crevima. Oni su pokazali da thymoquinon uništava ćelije kancera tako što utiče na funkcije metabolizma ćelija raka. Oni su zaključili da prirodni sastojci, kao što je ulje crnog kumina mogu puno pomoći u tretmanima kancera creva bez sporednih efekata i oštećenja zdravih ćelija.
Studije drugih zemalja su pokazale da ekstrakt semena crnog kumina može biti bezbedna i efikasna alternativa insulinu u tretmanu dijabetesa.
Isceliteljske moći crnog kumina mogu da se primene i na bubrege. Zabeleženo je da ulje crnog kumina održava aktivne bubrege i sprečava starenje istih.
Ulje crnog kumina je neverovatno dobar detoksikator.

Naučno je dokazano da ulje crnog kumina:

  • pomaže kod diabetesa
  • odlično protiv polenskih alergija
  • obnavlja zdrave ćelije nakon hemioterapije
  • pospešuje porast ćelija koštane srži za 250%
  • koristi se protiv vitiliga
  • Crni kumin u tolikoj meri stabilizuje imuni sistem da je on nakon toga u stanju da se odbrani ili izleči sam od mnogih bolesti.
  • Onda dolazi razumljivo što je narodno ime u arapskim zemljama za ovo seme bilo „seme blagosiljanja“.

Generalno način primene: 1 kafena kašičica, 2 puta dnevno za prevenciju i 1 kafena kašičica, 3 puta dnevno za oboljenja.

Uz kupljeni proizvod dobija se uputstvo za upotrebu ulja crnog kumina protiv:
akni, astme i kašlja, prehlade i gripa, letargije, nervne napetosti, boljeg tena, umornih mišića, bolova u ledjima, artritisa, visokog krvnog pritiska, modrica, reuzmatizma, dijareje, gubitka kose, glavobolja, bolova u uhu i želucu, crevnih parazita, kolika i sinusitisa.