25.12.2020. 

PRAVILA NAGRADNOG KONKURSA „Probotanic praznici

 

1.6.2018. – Nove cene i deklaracije

Zbog promena deklaracije, sledeći proizvodi biće povučeni iz prodaje do 15.6.2018.
Od 15.6 biće u redovnoj ponudi, sa novim cenama, deklaracijama i uputstvom za upotrebu.

  • Ulje muskatnog oraha
  • Ulje semena divlje šargarepe
  • Ulje divlje žalfije
  • Ulje semena peršuna
  • Ulje fenela
  • Ulje karanfilića
  • Ulje ruzmarina
  • Ulje crnog bibera

Novo – Ulje štapića cimeta i ulje peperminta su registrovani kao Dodaci ishrani.

 

24.5.2018. – Promenjena Politka privatnosti prema zahtevima GDPR

Baltik Junior je izvršio izmene svoje Politike privatnosti, a na osnovu zahteva GDPR koji se primenjuju od 25.5.2018.god

 

21-23.9.2017. – Probotanic na 16. Međunarodnom Kongresu stomatologa u Sava Centru, Beograd.

Po prvi put Baltik Junior je učestvovao i na Kongresu Stomatologa u Beogradu. Predstavili smo Probotanic Herba Sept i Herba Sept strong.  Oba proizvoda su bili jedini prirodni preparati za oralnu higijenu predstavljeni na 16. Međunarodnom Kongresu stomatologa i učešćem više od 1.200 stomatologa iz Srbije i regiona. Interesovanje je bilo ogromno, pre svega zbog činjenice da Herba Sept  u stomatologiju ulazi na velika vrata, kao jedini potpuno prirodni i naučno dokazani atibakterijski oralni rastor. Time se ponosimo! 

Na istom kongresu smo imali i predavanje na temu “Naučni izazovi u primeni prirodni oralnih antiseptika”, koje je uspešno prezentovala naša koleginica dr. med Jelena Spasić.

 

9-11.5.2017. – Probotanic na sajmu Vitafoods u Ženevi

Zadovoljstvo nam je da vas informišemo da smo predstavili proizvode iz brenda Probotanic na sajmu nutritijenata i dijetetskih proizvoda Vitafoods u Ženevi. Posebno smo istakli naše nove proizvode Herba Sept i Herba Sept strong, kao i naše dobro poznate proizvode iz kolekcije divljeg origana. Posetioci i predstavnici kompanija su pokazali značajno interesovanje za naše proizvode, posebno što su prirodni, organski i najvišeg kvaliteta. Imamo realna očekivanja da ćemo napraviti saradnju sa novim ino partnerima.

Zahvaljujemo se Privrednoj komori Srbije na uspešnoj organizaciji učešća na sajmu Vitafoods, kao i kolegama iz firmi Esensa, Par pack i Stojanović Pharma na lepom druženju i saradnji.

Više informacija: Ekapija

 

23.3.2017. – Novi proizvodi – Herba Sept i Herba Sept strong

Poštovani korisnici, tokom prethodnog perioda marljivo smo radili kako bismo vam ponudili nove proizvode iz Probotanic kolekcije: Herba Sept i Herba Sept strong. Oba proizvoda predstavljaju prirodni oralni rastvor i sprej koji se koriste protiv najčešćih infekcija u usnoj duplji, desni i ždrelu. Oba proizvoda su dokazanog dejstva, sa min. 97% organskih sirovina i bez alkohola, pa su pogodni i za decu starosti od 3 god. Saznajte više o Herba Sept u Herba Sept strongu.
 

18.04.2016 – Promena ambalaže

Poštovani korisnici, u cilju unapređenja pakovanja naših proizvoda, kao i boljeg očuvanja postojanosti i kvantiteta proizvoda, sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da će sve bočice Probotanic eteričnih ulja od 10 ml, od sada umesto pipete na vrhu imati kapaljke, takozvane, dropere. Zahvaljujemo se našim potrošačima na sugestijama i predlozima i svakako ćemo se truditi da izlazimo u susret tržišnim potrebama i u buduće. S požtovanjem, vaš, Probotanic tim.

 

16.11.215. – Florum – u skladu sa najvišim standardima

Origanol, proizvod iz linije Probotanic, sadrži 100% čist, organski, usitnjen i prirodan divlji origano. Njegova dejstva i način primene možete videti na posebnoj stranici namenjenoj ovom proizvodu.
Kompanija Baltik Junior sa svojom linijom proizvoda Probotanic, u čijem je potrfoliu i Origanol, se strogo pridržava propisa Ministarstva zdravlja i drugih regulatornih institucija. Tome svedoče najviši standardi i sertifikati koji se nalaze na sajtu Baltik Junior.
U skladu sa rešenjem Ministarstva zdravlja, donetim 30. oktobra 2015. godine, da se izmeni tekst na ambalaži proizvoda Origanol tako što će se dodati broj rešenja ministarstva i broj pod kojim je izdat, izmena je izvršena dana 31. oktobra 2015. godine i proizvod je vraćen u prodaju. Kompanija je blagovremeno obavestila svoje kupce o izmeni.

 

21.10.2015 – Probotanic na konferenciji FASUS

Kompanija Baltik Junior, sa svojom linijom proizvoda Probotanic, učestvovaće na 13. po redu Farmaceutskim susretima „FASUS“, u petak 23. oktobra. Skup će biti održan u Kristalnoj dvorani hotela Hyatt Regency u Beogradu.
Probotanic pult će takođe svoje mesto imati u samom hotelu. Sve goste i učesnike događaja pozivamo da dođu do naših predstavnika, gde ćemo vam predstaviti naše proizvode, odnosno razmeniti mišljenja i iskustva o primeni pomoćnih i alternativnih lekovitih sredstava.
Za učesnike događaja spremićemo interesantne aktivacije i poklone na našem pultu.
Više o programu skupa pogledajte na sajtu organizatora.

 

1.10.2015 -Nova ambalaža Probotanic Proizvoda

Probotanic ulja ruzmarina, crnog bibera, tamjana i muskatnog oraha imaju novu ambalažu. Naime, na ova četiri izabrana ulja promenili smo zatvarače i ubuduće ćemo koristiti kapaljke, umesto dosadašnjih staklenih pipeta.

Prednosti sistema kapaljke

Noviteti u ambalaži su uvedeni kao odgovor na potrebe naših vernih potrošača. Zatvarač sa kapaljkom sprečava isparavanje i oštećenje ulja tako da ona mogu da stoje duže. Na ovaj način dodatno je obezbeđena postojanost i nepromenjenost vrhunskih Probotanic biljnih ulja.

21.05.2015 – Ovih dana intenzivno radimo na transferu sajta na novu WordPress temu, unapredjenju mogućnosti online naručivanja i prebacivanju na novi server. Unapred se izvinjavamo ako bude došlo do tehničkih problema.

04.04.2014 – Baltik Junior je učestvovao na prolećnom FASUS- u (farmaceutski susreti) u organizaciji BB Soft-a 04.04. u hotelu Hyatt Regency.

fasus baltik junior

 

 

 

 

 

18.02.2014. – Baltik Junior je ove godine uveo nove proizvode na tržište, pod brendom Zdravo Slatko. Zdravo Slatko čine 3 proizvoda, na bazi stevije, najsladje biljke na svetu. Zdravo Slatko proizvodi imaju kalorijsku vrednost 0, pa su pogodni za dijabetičare, osobama na dijetetskom režimu ishrane.

 

18.02.2014. –

Baltik Junior je ove godine uveo nove proizvode na tržište, pod brendom Zdravo Slatko. Zdravo Slatko čine 3 proizvoda, na bazi stevije, najsladje biljke na svetu. Zdravo Slatko proizvodi imaju kalorijsku vrednost 0, pa su pogodni za dijabetičare, osobama na dijetetskom režimu ishrane.

 

31.01.2014. –

Na osnovu poslovnih rezultata ostvarenih tokom 2013. godine, naša kompanija zadovoljava kriterijume Bonitetne izvrsnosti – AAA. Time smo se našli među top 2% privredinh subjekata u Srbiji! Tim povodom želimo da se zahvalimo svim našim korisnicima, jer bez vas ovo ne bi bilo moguće.

 

08.01.2014.-

Dr Ana Gavrilović je otišla na rad u inostranstvo, zamenila je koleginica Dr Bojana Mandić. Za sva eventualna pitanja, možete se obratiti njoj.

 

26.12.2013.-

Tokom Novogodišnjih praznika, Baltik Junior doo neće raditi 01.01., 02.01. i 07.01.2014. Sve narudžbine koje budu tokom ovog perioda poslaćemo Vam prvog narednog radnog dana, a biće Vam isporučene sledećeg radnog dana. Hvala.

 

25.04.2013.-

Tokom Prvomajskih praznika i Uskrsa, Baltik Junior doo neće raditi u periodu od 01.05-06.05. Sve narudžbine koje su bile tokom ovog perioda biće isporučene prvog narednog radnog dana. Hvala.

 

21.04.2012 –

Usled nestabilnog deviznog kursa i viših cena naših dobavljača zbog manjeg prinosa bilja, prinudjeni smo da promenimo cene nekih pojedinih proizvoda. Cene nekih proizvoda su snižene, ostale na istom nivou, dok su cene pojedinih proizvoda više u odnosu na prethodne.

Promenili smo pakovanje eteričnih ulja. Od danas sva naša ulja ima staklenu pipetu radi lakšeg rukovanja i doziranja.

 

01.12.2011 –

Sa ponosom ističemo da je Baltik Junior preregistrovan za proizvodnju ostalih prehrambenih proizvoda. U proteklih par meseci uložili smo veliki napor i značajna sredstva kako bismo se sertifikovali za HACCP, ISO 9001 i proizvodjača organskih proizvoda. Uspešno smo prošli sva kompleksna testiranja i bez ijedne “neusaglašenosti” dobili smo sva tri sertifikata. Sertifikate možete pogledati ovde.

 

02.11.2011. –

Promenili smo sedište preduzeća. Do sada smo bili registrovani na adresi Kanarevo brdo 42, ali je adresa promenjena u Vučićev prolaz 20a. Na istoj adresi se nalazi naša proizvodnja i kancelarije.

 

01.6.2011. –

Uveli smo mogućnost poručivanja za sve kupce iz inostranstva. Kupcima iz inostranstva je omogućeno poručivanje i plaćanje robe preko PayPal naloga, kao i sa najzastupljenijim kreditnim i debitnim karticama (Visa, Master, Amex…). Za poručivanje iz inostranstva kliknite ovde

 

20.1.2011. –

Uveli smo nova esencijalna premium ulja, medju kojima su Ulje semena divlje šargarepe, Ulje semena peršuna, Ulje muskatnog oraha. Pogledajte ova fantastična Probotanic ulja.

 

20.12.2010. –

Od danas imamo novi proizvod u ponudi – Ulje od crnog kumina, koje važi za jedno od najkvalitetnijih hladno cedjenih ulja. Ovo ulje je sistemsko ulje, izuzetno širokog spektra delovanja.

 

12.10.2010. –

Od danas uvodimo novi proizvod – Ulje od košpica kajsija, koje nudimo po promotivnoj ceni koja je 20% niža od regularne cene.

 

26.08.2010. –

Uradjen je redizajn našeg sajta. Nadamo se da će se dopasti našim korisnicima i posetiocima sajta.

 

24.08.2010. –

Probotanic Origano proizvode je moguće naći i u apotekama. Distributer je veledrogerija Phoenix Pharma iz Beograda.

 

28.07.2010. –

Zaposleni u preduzeću Baltik Junior će biti na kolektivnom godišnjem odmoru u periodu od 31.07-15.08.2010.god. Sve porudžbine tokom ovog perioda biće poslate 16.08.2010. god. Hvala na razumevanju.

 

23.02.2010.

BJ nudi Probotanic proizvode od divljeg origana.

 

30.12.2009.

BJ je potpisao ugovor o ekskluzivnoj distribuciji za teritoriju Makedonije sa preduzećem Inter Connection Group iz Skoplja. Detalji

 

08.04.2009.

BJ je uveo novi proizvod – Ćilibarske ogrlice za odrasle

 

21.03.2009.

BJ je bio jedan od sponzora ovogodišnje Puzijade u organizaciji časopisa Moja beba.

 

17.03.2009.

Baltik Junior nudi novi proizvod NANO UV skener.

 

10.03.2009.

Izradjen je Web sajt i pušten online.